Нарязан Черен Трюфел В Зехтин 40 Гр
Трюфел карпачо
Най- висококачествен слайсиран трюфел в сос от екстра върджин гръцки зехтин. Този продукт е неописуемо вкусен и ароматен.
Съдържание : 55% черни летни трюфели (T. Aestivum), 44% екстра вирджинско зехтин, 1% сол и аромати
Как да използвате: Идеален за гарнитура, паста, ориз, месо, морски дарове, яйца, сосове и сирене. Не използвайте с лимон и силни подправки.
Съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място. След отваряне се съхранява при 2-4 ° C в продължение на 15 дни
РЕЦЕПТА
ТЕЛЕШКО КАРПАЧО С НАРЯЗАН ЧЕРЕН ТРЮФЕЛ INTERGOURMANDISE
за една порция
100 гр телешко бон филе- зряло
рукола 15 гр
пармезан на люспи 15 гр
трюфел карпачо Intergourmandise 5 гр
трюфел олио 20 мл
няколко капки трюфел зехтин Intergourmandise
див лук
сол
ПРИГОТВЯНЕ
Телешкото бон филе се почиства и се овкусява с черен пипер и сол. В силно нагорещен тиган се излива олиото и филето се запечатва за няколко секунди от всяка страна , след което се охлажда и увива в стреч фолио като се притиска плътно така че филето да е стегнато и да се образува кръгла форма , поставя се във фризера за около час, зада стегне и после се нарязва на тънко- околко 1 мм.
Тънко нарязаните филенца се аранжират в чинията в кръг, почистената рукола се поставя в средата и се украсява с люспите от пармезан, трюфел карпачо Intergourmandise, трюфел зехтин Intergourmandise и див лук, поръсва се със сол и се сервира.
Приятен апетит!
Съдържание : 55% черни летни трюфели (T. Aestivum), 44% екстра вирджинско зехтин, 1% сол и аромати
Съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място. След отваряне се съхранява при 2-4 ° C в продължение на 15 дни