Най - доброто място за ценители на трюфели, диворастящи гъби и хайвер от есетра в България

Трюфели, диворастящи гъби и хайвер онлайн магазин

Суха Смръчкула Трюфел олио Трюфел продукти пресни трюфели, Пресни черни летни трюфели Сухи Манатарки

Добре дошли в нашия онлайн магазин за трюфели, диворастящи гъби и хайвер, място за хора с вкус към живота!

Нашето мото е - гарантирано качество всеки път. И следвайки тази максима имаме удоволствието да Ви представим най-добрите и качествени трюфели, трюфел продукти както и диворастящи гъби (манатарки, пачи крак и др), хайвер(хайвер от есетра, хайвер от белуга които ще разтърсят Вашия вкус и ще Ви провокират да откриете и вкусите нови аромати и съставки.

Нашата философия е напълно откровенна. Ние залагаме на качетвото, натуралното и здравословното. Държим на качеството изключително, за да Ви поднесем трюфели и диворастящи гъби на които можете да се доверите и насладите.

Всички наши продукти (Трюфели, Диви Гъби и Хайвер) са с гарантирано качество и със сигурност най-доброто от даровете на природата може да бъде на Вашата трапеза. Продуктите ни са елегантно допълнение към всяка трапеза на ценителите гастрономи, независимо дали са у дома или в ресторанта.

Нашите рецепти

Рецептите ни са елегантна насока към всяка изискана маса на Българския гастроном

100% гаранция от Intergourmandise

Когато избирате продуктите на онлайн гурме магазин INTERGOURMANDISE, ще имате абсолютното спокойствие, че получавате най-доброто от даровете на природата.
Ние гарантираме и се стараем постоянно, това което купувате от нас да е винаги перфектно и качествено. Нашите продукти са наистина най-доброто което можете да намерите.

прочетете повече