Най - доброто място за ценители на трюфели, диворастящи гъби и хайвер от есетра в България

Сухи Диворастящи гъби - Сухи Манатарки, Онлайн магазин intergourmandise.bg

Диворастящи Гъби / Сухи Диворастящи гъби / Сухи Манатарки

Манатарката не случайно се нарича "Царска гъба". Това е най-вкусната диворастяща гъба, позната в цял свят. Тя расте в Европа, Южна и Северна Америка, Канада, Африка и Китай. Има изключителен, неповторим собствен аромат, който манатарките от Южна Африка и Китай не притежават. В България расте от месец май до края на месец октoмври. В цял свят манатарките са познати с италиaнското си название - порчини, тъй като италианците са ги популяризирали по разлицните краища на света. Все още хората предпочитат да си купуват "италиански порчини", без да съзнават, че в основната си част, това са манатарки доставени от Източна Европа, главно от България, Сърбия, Румъния, Полша, Украйна. Манатарките могат на направят всяка кухня изискана. Те могат да се приготвят с месо, сметана, яйца, кашкавал, ориз, зеленчуци и да превърнат всяко ястие в кулинарно изкушение.

100% гаранция от Intergourmandise

Когато избирате продуктите на онлайн гурме магазин INTERGOURMANDISE, ще имате абсолютното спокойствие, че получавате най-доброто от даровете на природата.
Ние гарантираме и се стараем постоянно, това което купувате от нас да е винаги перфектно и качествено. Нашите продукти са наистина най-доброто което можете да намерите.

прочетете повече