Най - доброто място за ценители на трюфели, диворастящи гъби и хайвер от есетра в България

Сухи манатарки , Сухи Диворастящи гъби - Сухи Манатарки, Онлайн магазин intergourmandise.bg

Сухи манатарки

Екстра качество

Сухи манатарки пакет

Екстра Качеството сухи манатарки Intergourmandise не са най-лесните за откриване гъби и със сигурност няма да може да намерите такова качество сухи манатарки във всеки един магазин, може би мястото където може да намерите подобно качество гъби въпреки че са от България ще е някои гурме магазин в Италия или Франция. За да се постигне такова качество гъби е нужно и добро качество свежи гъби, които не трябва да са прекалено мокри и трябва да се почистат на ръка с четки. Intergourmandise екстра качество сухи манатарки са идеално изчистени от пръстта, изрязани точно, кaто имат малко или никакви дупки.

Съдържание: Всички Intergourmandise Екстра качество манатарки са с една и съща дебелина за да хидратират бързо.

Начин на употреба:Аромата на сушените манатарки е еднакво силен и приятен както и на сушените домати техният вкус и текстура ще направи истинска разлика прибавени в картофи, омлети и тестени изделия. Автентичният вкус на тези гъби е особено популярен в италианската кухня, където така наречените Porcini се добавят към ризото, макаронени изделия, сосове, супи, гювечи, и пълнежи.

Начин на съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място. След отваряне затворете пакета плътно или поставете в буркан.

Качество: Екстра качество


Средна цена за килограм ≈
Сухи манатарки , снимка 1 Сухи манатарки , снимка 2

Подобни продукти

100% гаранция от Intergourmandise

Когато избирате продуктите на онлайн гурме магазин INTERGOURMANDISE, ще имате абсолютното спокойствие, че получавате най-доброто от даровете на природата.
Ние гарантираме и се стараем постоянно, това което купувате от нас да е винаги перфектно и качествено. Нашите продукти са наистина най-доброто което можете да намерите.

прочетете повече