Най - доброто място за ценители на трюфели, диворастящи гъби и хайвер от есетра в България

Трюфел продукти, Онлайн магазин intergourmandise.bg

Трюфел продукти

Трюфел продукти
Трюфелите отдавна са символ в цял свят на лукса, благосъстоянието и като цяло на гурме кухнята. Познати от древни времена, те са считани от гърците и римляните за естествен афродизиак.

Трюфелите растат под земята, в близост или до корените на дърветата. Черните трюфели са разпространени във Франция, Испания, Италия, Хърватска... Познавачите считат, че най-хубави са тези от Перигор (Франция). Те се събират след първите зимни студове - затова са известни също като „черни зимни трюфели".

Белите трюфели са по-редки. Срещат се най-вече в Италия и северна Хърватска и се събират между късния август и януари. За разлика от черните, те не могат да се отглеждат. Най-ценните бели трюфели са от Пиемонт, северозападна Италия, особено от града Алба.

И до днес те имат своите върли почитатели, неспособни да опишат усещанията, които техния вкус поражда при срещата си с небцето.

100% гаранция от Intergourmandise

Когато избирате продуктите на онлайн гурме магазин INTERGOURMANDISE, ще имате абсолютното спокойствие, че получавате най-доброто от даровете на природата.
Ние гарантираме и се стараем постоянно, това което купувате от нас да е винаги перфектно и качествено. Нашите продукти са наистина най-доброто което можете да намерите.

прочетете повече