50.00 лв
Тегло
0.050 kg
Размер
50 gr / 1.7 oz
Информация за продукта
Артикул: 90480

Суха Смръчкула пакет

Гъбата смръчкула расте в храсталаци и тревисти места покрай реки и дерета, овощни градини и гори от края на март до края на май (възможно е да се срещне и по-късно, но на по-големи надморски височини).Поради изключителните и качества и трудното и откриване, смръчкулата е една от най-търсените и скъпи гъби. Забележителните и вкусови качества са я направили важна съставка за много изтънчени кулинарни специалитети.

Съдържание: Сушени смръчкули Intergourmandise се добиват и внимателно селектират в Италия, Франция, Испания и България, естествено изсушени, без никакви добавки или химикали, ръчно опаковани.

Начин на употреба: Използвайте сушените смръчкули точно като някой от другите ни сушени гъби, просто ги накиснете в малко топла вода, за да се накиснат и след това да ги добавите към любимите си ястия. Задушете ги с микс от свежи гъби, сметана и чесън или ги задушете с трюфел масло и прясно пролетни грах и праз за леки и елегантни тестени изделия.

Начин на съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място. След отваряне затворете пакета плътно или поставете в буркан.

Гарантирано качество
Гарантирано качество
Пазарувайки от InterGourmandise Вие сте сигурни че получавате продукти с гарантиран произход
Време за доставка
Време за доставка
За всички продукти от 1 до 2 раб. дни след получаване на Вашата поръчка
+359888663373
+359888663373
Нашите консултанти са на разположение, за да ви помогнат с повече информация или съвет при покупка.