9.90 лв
Тегло
0.050 kg
Размер
50 gr / 1.7 oz
Информация за продукта
Артикул: 90477

Сухи манатарки пакет

Екстра Качеството сухи манатарки Intergourmandise не са най-лесните за откриване гъби и със сигурност няма да може да намерите такова качество сухи манатарки във всеки един магазин, може би мястото където може да намерите подобно качество гъби въпреки че са от България ще е някои гурме магазин в Италия или Франция. За да се постигне такова качество гъби е нужно и добро качество свежи гъби, които не трябва да са прекалено мокри и трябва да се почистат на ръка с четки. Intergourmandise екстра качество сухи манатарки са идеално изчистени от пръстта, изрязани точно, кaто имат малко или никакви дупки.

Съдържание: Всички Intergourmandise Екстра качество манатарки са с една и съща дебелина за да хидратират бързо.

Начин на употреба:Аромата на сушените манатарки е еднакво силен и приятен както и на сушените домати техният вкус и текстура ще направи истинска разлика прибавени в картофи, омлети и тестени изделия. Автентичният вкус на тези гъби е особено популярен в италианската кухня, където така наречените Porcini се добавят към ризото, макаронени изделия, сосове, супи, гювечи, и пълнежи.

Начин на съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място. След отваряне затворете пакета плътно или поставете в буркан.

Гарантирано качество
Гарантирано качество
Пазарувайки от InterGourmandise Вие сте сигурни че получавате продукти с гарантиран произход
Време за доставка
Време за доставка
За всички продукти от 1 до 2 раб. дни след получаване на Вашата поръчка
+359888663373
+359888663373
Нашите консултанти са на разположение, за да ви помогнат с повече информация или съвет при покупка.