Intergourmandise Смлян Черен Трюфел 100 Гр
Смлян Трюфел
Отключете върховния кулинарен лукс с InterGourmandise Смлян Черен Трюфел. Този изискан деликатес е създаден за тези, които искат да обогатят своите ястия с несравнимата наситеност и дълбочина на премиум черен трюфел. Всяко бурканче съдържа внимателно подбрани трюфели, експертно смлени за запазване на техния наситен, земен аромат.
Акценти на продукта:
Гурме качество: Ръчно подбрани от най-добрите трюфелни региони в света, нашите черни трюфели гарантират превъзходен вкус и ненадминато качество.
Интензивен аромат и вкус: Богат, земен и ароматен, идеален за добавяне на нотка на изисканост към вашите кулинарни творения.
Кулинарна гъвкавост: Подобрете различни ястия като паста, ризото, меса, сосове и дори гурме предястия. Малко количество има силно въздействие.
Идеален размер: Бурканчето от 100 гр е идеално, както за домашни готвачи, така и за професионални шеф-готвачи, които искат да изследват луксозните вкусове на трюфел.
Доверена марка: Предлаган от InterGourmandise, известен с ангажимента си към гурме съвършенството и кулинарните иновации.
Кулинарни вдъхновения:
Превърнете обикновените ястия в изключителни изживявания. Разбъркайте лъжица от нашия смлян черен трюфел в кремообразно ризото или деликатна паста. Подобрете дълбочината на вашите сосове, сосове или маринати. Добавете гурме нотка към пици, кростини, бъркани яйца или дори картофено пюре. С InterGourmandise всяко ястие става шедьовър.
Инструкции за съхранение:
Съхранявайте в хладилник след отваряне, за да запазите интензивния вкус и свежест на трюфела. За оптимален вкус използвайте в рамките на една седмица.
Насладете се на есенцията на гурме изискаността с InterGourmandise Смлян Черен Трюфел. Повишете вашето кулинарно изкуство с този наситен, ароматен съкровище във всяка хапка.
Съдържание: 55% Гръцки зехтин Екстра Върджин, 44% Летни Трюфели (Tuber Aestivum), Трюфел сок, 1% Трюфел аромати, сол.
Начин на съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място. След отваряне е годен за използване в продължение на 10 дни при съхранение на температура 2-4 ⁰C