24.00 лв
Размер
40 gr / 1.4 oz
Информация за продукта
Артикул: 113433

Бял Трюфел Карпачо е наистина кулинарно съкровище, което може да повиши разнообразие от ястия на гурме ниво. Ето някои допълнителни съвети и предложения за сервиране, за да извлечете най-доброто от този изискан продукт:

Трюфелови масла и сосове:

Създайте декадентско трюфелово масло, като смесите зехтин с фино нарязан Бианчето Трюфел Карпачо. Полейте с това ароматно масло ястия като брускети, гриловани зеленчуци или дори проста паста.

Комбинация със сирена:

Наредете тънки филийки БялТрюфел Карпачо на избрани селекция от фини сирена. Земните нотки на трюфела допълват богатството на сиренета като бри, камамбер или леко синьо сирене, създавайки луксозна дъска със сирена.

Трюфелово масло:

Смесете меко масло със ситно нарязан Бианчето Трюфел Карпачо, за да създадете луксозно трюфелово масло. Това може да се разтапя върху топъл хляб, да се използва за приготвяне на гриловани стекове или дори да се добави в пюре от картофи за допълнителен вкус.
Ризото като удоволствие:

Разбъркайте Бял Трюфел Карпачо към края на приготвянето на любимото си ризото. Филийките трюфел ще внесат своята характерна арома и вкус, превръщайки простото ризото в гурме шедьовър.

Трюфелов сос:

Вмесете тежка сметана с Бял Трюфел Карпачо, за да създадете плътен трюфелов сос. Този сос може да се използва за повишаване на ястия като кремозни пасти, гратини или дори като луксозен дип за хрупкав хляб.

Морска наслада:

Подчертайте нежните вкусове на рибни ястия, като добавите Бял Трюфел Карпачо. То си пасва особено добре с ястия като супа от омари, скариди, или леко ризото с морски дарове.

Яйца наслада:

Повишете закуската или брънча, като настъргвате Бял Трюфел Карпачо върху разбити яйца или го включите в омлета. Земните нотки на трюфела добавят изискано усещане към класическите ястия с яйца.
Не забравяйте да съхранявате Бял Трюфел Карпачо правилно, спазвайки препоръките за продукта, за да запазите свежестта и вкуса му. С тези предложения можете да изследвате множество начини за включване на роскошния аромат на трюфели в Вашите кулинарни творения.

Гарантирано качество
Гарантирано качество
Пазарувайки от InterGourmandise Вие сте сигурни че получавате продукти с гарантиран произход
Време за доставка
Време за доставка
За всички продукти от 1 до 2 раб. дни след получаване на Вашата поръчка
+359888663373
+359888663373
Нашите консултанти са на разположение, за да ви помогнат с повече информация или съвет при покупка.