Суха Смръчкула
Суха смръчкула

Суха Смръчкула пакет
Гъбата смръчкула расте в храсталаци и тревисти места покрай реки и дерета, овощни градини и гори от края на март до края на май (възможно е да се срещне и по-късно, но на по-големи надморски височини).Поради изключителните и качества и трудното и откриване, смръчкулата е една от най-търсените и скъпи гъби. Забележителните и вкусови качества са я направили важна съставка за много изтънчени кулинарни специалитети.
Съдържание: Сушени смръчкули Intergourmandise се добиват и внимателно селектират в Италия, Франция, Испания и България, естествено изсушени, без никакви добавки или химикали, ръчно опаковани.
Начин на употреба: Използвайте сушените смръчкули точно като някой от другите ни сушени гъби, просто ги накиснете в малко топла вода, за да се накиснат и след това да ги добавите към любимите си ястия. Задушете ги с микс от свежи гъби, сметана и чесън или ги задушете с трюфел масло и прясно пролетни грах и праз за леки и елегантни тестени изделия.
Начин на съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място. След отваряне затворете пакета плътно или поставете в буркан.




